Log ind Opret konto
0
Forside >>  Shred >>  Solbriller >>  skibriller >>  Shred Amazify Brushed Royal + Bonus Skibriller Solbriller

Kategorier

Shred Amazify Brushed Royal + Bonus Skibriller Solbriller [136215854]Shred Amazify Brushed Royal + Bonus Skibriller Solbriller
Move your mouse over image or click to enlarge
Shred Amazify Brushed Royal + Bonus Skibriller Solbriller
DKK1,424.29  DKK427.29Spar: 70% off
  • Model: 136215854
  • 5000 Antal på lager
  • Shred Monocle Popsicle Skibriller Solbriller
  • Shred Simplify Walnuts Cbl + Bonus Lens Skibriller Solbriller
  • Shred Amazify Brushed Royal + Bonus Skibriller Solbriller

Vælg venligst:

your size


Antal

Shred Amazify Brushed Royal + Bonus Skibriller Solbriller_checkout
Shred Amazify Brushed Royal + Bonus Skibriller Solbriller

Den Amazify er en universel pasform og næsten rammeløse cylindrisk goggle med vores SHREDwide ™ teknologi for at sikre en autentisk og næsten grænseløs synsfelt med vores makulere Carved linser og NODISTORTION ™ teknologi for perfekt udsyn. Den rene retro look kombineret med det ultimative inden for teknologi er højdepunktet af kompromisløs stil og ydeevne, som kun SHRED kan tilbyde.
Teknologi:
Disse linser er virkelig designet til at udføre under det bredeste spektrum af lys og vejrforhold. Efter år med omfattende markforsøg kom vi til at forstå, at det ikke var et spørgsmål om lystransmission, men i stedet for kontrast og definition. Vores STEALTH REFLECT linser har en kontrast og definition forstærkende farvetone, der giver enestående ydelse i enhver tilstand, fra tåge og flad lys til bluebird, hele vejen til mørke eftermiddage og sneklædte dage. Alt dette samtidig med effektiv UVA-beskyttelse, selv om de lyseste dage på gletscheren.
SHRED WIDE Teknologi giver mulighed for maksimal synsfelt. Deltagende beskyttelsesbriller i vores linje er designet til at give den størst mulige bredde af synet til at give ryttere uhæmmet udsigt over sne og deres omgivelser. Oprettet ved at give den største vinklen fra centrum af øjet til kanten af ​​rammen, vi kan sikkerhedskopiere vores påstande, hvor konkurrenterne blot forsøger at give indtryk af ekspanderet vision.
Ingen gimmicks, ingen tricks, og ingen falske teknologi: SHRED NO BS. Vores nye linse udskiftning system udformet gennem en opdateret mix af polyurethan med reduceret friktion parametre og forbedret installation hak form og positionering, giver rytterne den nemme mulighed for at ændre deres linser, uden at sprænge banken og uden at ofre ydeevne og holdbarhed.
Blokke 100% af alle skadelige UVA, UVB og UVC stråler.
SHRED nye Tapered Foam giver mulighed for ekstrem komfort og universel montering.
Vores shred CARVED linser er resultatet af en super præcis produktionsproces, der håndværk linser med en tilspidset lateral tykkelse for at tilpasse til øjets syn magt. SHRED CARVED linser er lavet uden at belaste de polymerer, hvilket resulterer i perfekt klarhed af synet. Fås i SPH, med en dobbelt krumning og CYL, med enkelt krumning af linsen.
Grip On stropper yde den nødvendige greb, så at beskyttelsesbriller ikke vil glide af din hovedbeklædning.
Formen af ​​Shred beskyttelsesbriller muliggør den bedste integration med nogen form for hjelm.
The Blue flødeskum Multilayer Face Foam giver ekstremt blød komfort, sved ledelse, og længere holdbarhed.
Den dobbelte linse teknologi, der anvendes i de fleste SHRED Optics beskyttelsesbriller skaber en termisk barriere, der holder de indre linse varm og tør. En særlig hydrofil behandling på den indre linse tillader overfladen til at absorbere fugt, før tågen kan danne.
Vores patenterede NODISTORTION ™ linse teknologi holder din vision fra at blive fordrejet. Traditionelle dobbelte linser er forseglet lufttæt for at forhindre dug og holde fugt fra at komme i mellem lagene. Men når man så vinde eller tabe højde, differenstrykket forårsager de to linser til at bøje og kæde, som forårsager forvrængning i din vision. Så vi har designet en lille ventil at udligne trykket mellem linserne og udefra, og vi bruger en højteknologisk PORON ™ filter til at holde fugten ude. Så objektivet ikke deformeres, og din vision er altid krystalklar.
At fremme ventilation langs toppen af ​​vores beskyttelsesbriller, vores nye SHRED NOCLOG teknologi inkorporerer en Hydrorepellency Behandling at tillade varm luft at undslippe og kølig luft at strømme i at holde din vision krystalklar. Vores Hydrorepellency Behandling forøger overfladespændingen af ​​vand og fugt på goggle skum for at reducere overfladen kontakt og holde tilstopning på et minimum.
Vores fuldt stiv tilfælde er designet til at beskytte din SHRED CARVED reservedele linser; elastikbåndet vil sikre linsen inde. Det passer perfekt inde jakker eller rygsække, så ryttere har et ekstra linse klar til enhver ændring af vilkår med en nem linse udskiftning takket være NO BS-teknologi.

Skynd dig at købe Shred Amazify Brushed Royal + Bonus, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos Shred godt produkt kan du også finde Skibriller, eller Solbriller, vi har det du lige står og mangler. Køb Shred Amazify Brushed Royal + Bonus og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Skibriller tilbud.

Beskrivelse


Shred - Solbriller - Skibriller

You may also like...