Log ind Opret konto
0
Forside >>  Shred >>  Solbriller >>  skibriller >>  Shred Monocle Popsicle Skibriller Solbriller

Kategorier

Shred Monocle Popsicle Skibriller Solbriller [136215888]Shred Monocle Popsicle Skibriller Solbriller
Move your mouse over image or click to enlarge
Shred Monocle Popsicle Skibriller Solbriller
DKK1,029.38  DKK308.81Spar: 70% off
  • Model: 136215888
  • 5000 Antal på lager
  • Shred Simplify Walnuts Cbl + Bonus Lens Skibriller Solbriller
  • Shred Amazify Brushed Royal + Bonus Skibriller Solbriller
  • Shred Monocle Popsicle Skibriller Solbriller

Vælg venligst:

your size


Antal

Shred Monocle Popsicle Skibriller Solbriller_checkout
Shred Monocle Popsicle Skibriller Solbriller

Med sin kerne forankret i vores historie kvalitet, Monocle er en moderne tilpasning af afprøvede og sande. Det er overdimensioneret og cylindrisk linse med vores NODISTORTION ™ linse teknologi har vores SHREDwide ™ synsfelt udstyret til en grænseløs verden.
Teknologi:
At fremme ventilation langs toppen af ​​vores beskyttelsesbriller, vores nye SHRED NOCLOG teknologi inkorporerer en Hydrorepellency Behandling at tillade varm luft at undslippe og kølig luft at strømme i at holde din vision krystalklar. Vores Hydrorepellency Behandling forøger overfladespændingen af ​​vand og fugt på goggle skum for at reducere overfladen kontakt og holde tilstopning på et minimum.
Blokke 100% af alle skadelige UVA, UVB og UVC stråler.
SHRED WIDE Teknologi giver mulighed for maksimal synsfelt. Deltagende beskyttelsesbriller i vores linje er designet til at give den størst mulige bredde af synet til at give ryttere uhæmmet udsigt over sne og deres omgivelser. Oprettet ved at give den største vinklen fra centrum af øjet til kanten af ​​rammen, vi kan sikkerhedskopiere vores påstande, hvor konkurrenterne blot forsøger at give indtryk af ekspanderet vision.
SHRED nye Tapered Foam giver mulighed for ekstrem komfort og universel montering.
Grip On stropper yde den nødvendige greb, så at beskyttelsesbriller ikke vil glide af din hovedbeklædning.
Formen af ​​Shred beskyttelsesbriller muliggør den bedste integration med nogen form for hjelm.
The Blue flødeskum Multilayer Face Foam giver ekstremt blød komfort, sved ledelse, og længere holdbarhed.
Den dobbelte linse teknologi, der anvendes i de fleste SHRED Optics beskyttelsesbriller skaber en termisk barriere, der holder de indre linse varm og tør. En særlig hydrofil behandling på den indre linse tillader overfladen til at absorbere fugt, før tågen kan danne.
Vores patenterede NODISTORTION ™ linse teknologi holder din vision fra at blive fordrejet. Traditionelle dobbelte linser er forseglet lufttæt for at forhindre dug og holde fugt fra at komme i mellem lagene. Men når man så vinde eller tabe højde, differenstrykket forårsager de to linser til at bøje og kæde, som forårsager forvrængning i din vision. Så vi har designet en lille ventil at udligne trykket mellem linserne og udefra, og vi bruger en højteknologisk PORON ™ filter til at holde fugten ude. Så objektivet ikke deformeres, og din vision er altid krystalklar.

Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos Shred god service, din online specialist i udendørs udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Skibriller varer fra Shred. Kig efter udendørs varer, der står under Shred Monocle Popsicle. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Beskrivelse


Shred - Solbriller - Skibriller